Títol Imatges de festes de Nules en 1994
Edició TV Nules
Publicació en Nulespèdia Dimarts 7 de novembre de 2023

Gloria Gavaldá, regina de festes 1994, en l’acte de la crida.

Afegim al nostre arxiu audiovisual un muntatge de TV Nules construït amb imatges de les festes de Sant Bartomeu i les festes de la Soledat de 1994, sent reina de festes Gloria Gavaldá Ripollés, que apareix breument.

El que voreu en este vídeo són sixanta-cinc minuts d’imatges de festa (des del muntatge dels carafals, accelerat en l’original —no és problema del vostre reproductor), de les penyes, de gent jove amb molta eufòria i moltíssima participació. Cap al final del vídeo voreu unes imatges en què es diu “Producción y montaje FDID 1991”, però es tracta d’una errada i l’any correcte és el 94. Són gravacions realitzades en diferents moments de les festes: a la Plaça (singularment curiós és la crida que fa la regina des del balcó de l’ajuntament) però també pels casals, amb entrevistes informals a xics i xiques de diferents penyes. Prop de trenta anys després és una joia vore aquelles caretes juvenils, i, per a bé o per a mal, és un bon document sobre la festa a Nules.

Fa unes setmanes vam publicar l’Arxiu Plana Visió (TV) – Nules [1995-2009, 2023], que inclou 235 vídeos de temàtiques i durades molt diverses —de 47 segons a 2 hores i 25 minuts—. La primera gravació de l’arxiu de Plana Visió és de 1995; ací el guanyem d’un any.

De nou advertim que, degut a les estrictes normes de Youtube contra la violència cap als animals, hem eliminat les imatges que bous al carrer i de vedelles als casals. Si publicàrem estos vídeos estaríem posant en risc el nostre canal i arriscant-nos a perdre tot tipus de contingut, com ara entrevistes i altres vídeos.

Títol Imatges de festes de Nules en 1994
Edició TV Nules
Publicació en Nulespèdia Dimarts 7 de novembre de 2023

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *